Referenties Elbertsen Totaalbouw

Op deze pagina vindt u een overzicht van referenties van onze opdrachtgevers. Wilt u ook een referentie aandragen, stuur ons dan een mail.

Familie Van der Linden

Elbersten Totaalbouw heeft dit jaar een aanbouw aan ons huis gerealiseerd met daarin een slaapkamer en badkamer en de garage uitgebouwd. Planning werd keurig doorgegeven en alles verliep soepel. De samenwerking (want dat was het) met Wim hebben wij als uiterst prettig ervaren. Elbertsen Totaalbouw denk mee en komt met praktische en veelal betaalbare oplossingen. Wij woonden in ons huis tijdens de verbouwing, maar hadden minimaal overlast van de bouwactiviteiten. Ook de mensen met wie Wim samenwerkte om het project te realiseren waren stuk voor stuk, vriendelijke vaklui. Het eindresultaat was helemaal naar wens.

Familie van Es

Wim heeft onze badkamer betegeld, super netjes! Binnen de beloofde termijn, voor het afgesproken bedrag, op een flexibele manier! Erg blij mee. Wim denkt goed mee, en werkt netjes. Een 10 voor de planning én een 10 voor de uitvoering! Bij het inwassen van de vloertegels lag er een niet naar z’n zin (wij hadden dat niet gezien) en hij heeft op eigen initiatief die tegel eruit gehaald en beter neergelegd.

Familie Rümke – Bilthoven

Onze uitgewoonde zolder was toe aan een opknapbeurt. In goed overleg hebben wij met de firma Elbertsen Totaalbouw een plan gemaakt, dat vervolgens prima is uitgevoerd. Iedere dag weer waren we verrast door het vele werk dat verzet was, en hoe weinig rommel en overlast dat gaf. Ook complimenten voor de installateurs en stukadoor. Prachtig werk, waar we veel plezier van hebben. Sterke punten van deze firma: goed gezamenlijk overleg en meedenken, strakke planning, goede onderaannemers, vakwerk. Kortom: een aanrader.

Familie de Jong – Lelystad

Onze badkamer was aan een grondige opknapbeurt toe. Na een goed gesprek hebben wij de fa. Elbertsen de opdracht gegund, en ik moet zeggen, vakwerk. Geheel vlgs onze wensen gerealiseerd en, niet onbelangrijk, binnen de afgesproken termijn. Het geheel ziet er strak en gelikt uit. Ik kan deze fa. bij iedereen aanbevelen.

Familie Koorn – Veenendaal

Sinds een aantal weken zijn we in onze nieuwbouw woning gaan wonen en we hadden Wim gevraagd om de badkamer en het toilet voor z’n rekening te nemen. In een huis waar zo’n beetje alles mis ging wat er mis kon gaan, zijn deze twee punten wel naar tevredenheid uitgevoerd. Wim heeft alles zonder problemen en zeer netjes uitgevoerd, waarvoor dank Wim!
Mochten we ooit weer gaan verhuizen dan vragen we Wim om alles te doen, dan weten we tenminste dat het goed komt.

Theresia Gerritsen – Veenendaal

Deze week zijn onze keukenvloer en badkamer opgeleverd en ik kan niks anders zeggen dan TOP! Badkamer lijkt veel groter, alles super netjes afgewerkt, goed meegedacht over alles, kortom een hele blije klant!

Martin en Sonja – Renswoude

De afgelopen periode heeft Elbertsen Totaalbouw bij ons een tuinhuis gerealiseerd en onze kamer en keuken veranderd in en suite. We zijn erg tevreden. Alles is precies zoals we hadden gewenst en hadden afgesproken. En er wordt zeer netjes gewerkt, elke avond was alle rommel weer opgeruimd. We genieten dagelijks van ons prachtige prieel en tussendeuren. Ook de onderaannemers zijn erg plezierige mensen die allemaal zeer goed vakwerk leveren. Prijs kwaliteit verhouding is goed. We kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

© Elbertsen Totaalbouw. Alle rechten voorbehouden.
Website door DKGS Agency