Nieuwbouw compleet of gedeeltelijk

Hebt u nieuwbouwplannen? Wilt u een berging, schuur of garage bouwen? Kies voor de kwaliteit van Elbertsen Totaalbouw. Bouwbedrijf in Ede/Veenendaal. Wij zijn het juiste adres voor al uw kleinschalige nieuwbouwprojecten. Elbertsen Totaalbouw is een aannemer met veel ervaring. Wij bouwen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Uw bouwproject is bij ons in goede handen.

Voorbereiding nieuwbouw

Aannemersbedrijf Elbertsen doet de voorbereiding voor uw nieuwbouw secuur. Wij komen altijd eerst kijken op de bouwlocatie en bespreken de werkzaamheden met u. We kijken hierbij naar het ontwerp, de bouwaanvraag en de eventuele bouwvergunning. Behalve de complete bouw kunnen wij ook het ontwerp, de tekening, de planning en de bouwaanvraag voor u verzorgen. Wij kunnen uw ideeën uitvoeren of u een goed advies geven. Zo komt u na afloop nooit voor nare verrassingen te staan.

Complete nieuwbouw

U kunt uw project geheel of gedeeltelijk bij ons onderbrengen. Wij werken met gespecialiseerde partners voor aanleg van elektra, loodgieterswerk, riolering, stucwerk, schilderen, behangen en meer. U kunt in dat geval kiezen voor ons handige totaalpakket.

Offerte uitbrengen

Een schuur of garage bouwen doe je niet zomaar. Zodra wij uw nieuwbouwwensen kennen, komt de aannemer zelf naar uw locatie om de werkzaamheden te bespreken. Hij overlegt dan gelijk met u op welke manier Elbertsen Totaalbouw de bouw het beste kan uitvoeren. Daarbij krijgt u zinvol advies. Uiteraard wordt er gekeken of een bouwvergunning noodzakelijk is. Deze kunnen wij, indien nodig, voor u verzorgen. Nadat wij alles met u hebben doorgenomen, krijgt u een vrijblijvende offerte. Bij Elbertsen Totaalbouw weet u precies waar u aan toe bent.

Onder nieuwbouwprojecten verstaan we onder meer:

  • garages
  • bergingen
  • schuren
  • hobbyruimtes
  • praktijkruimtes
  • mantelzorgwoningen

Ontdek ook waar een klein bedrijf groot in is. Bel meteen voor een afspraak naar 06-402 446 34. Een e-mail sturen kan ook.

Elbertsen Totaalbouw… al uw bouwwensen onder 1 dak

© Elbertsen Totaalbouw. Alle rechten voorbehouden.
Website door DKGS Agency