Keukenrenovatie, huis of badkamer verbouwen

Huis of badkamer verbouwen? Keukenrenovatie? Uw verbouwing begint met Elbertsen Totaalbouw. Dé aannemer voor verbouwingen bij particulieren in Ede/Veenendaal.

Is verhuizen geen optie, maar wilt u toch meer leefgenot? Creëer dan meer of betere leefruimte met een nieuwe indeling van de kamers, uitbreiding met extra kamers op zolder of de verbouwing van uw keuken. Ook het laten plaatsen van een dakkapel of dakopbouw kan een verrassende oplossing zijn. Gaat u voor meer licht, overweeg dan het plaatsen van een lichtstraat, lichtkoepel of dakraam. Een andere mogelijkheid is een kamer en suite. Tegenwoordig heel populair bij huizenbezitters. Voordeel hiervan is dat u met een deur 2 vertrekken kunt samenvoegen of scheiden.

Huis of badkamer verbouwen, keukenrenovatie, eerst kijken

Maak uw verbouwdromen waar met Elbertsen Totaalbouw. Om een heldere offerte te kunnen maken, komt onze aannemer eerst bij u langs om de verbouwingsplannen met u door te spreken. Twijfelt u of bepaalde keuzes wel het gewenste effect opleveren? Voor ons is dit geen probleem. De aannemer kan u haarfijn uitleggen waarom bepaalde ingrepen verstandig zijn en welke u beter kunt nalaten. Daarnaast bespreekt hij met u de pluspunten van een totaalpakket, waarbij wij ook plafonds, wanden en vloeren afwerken. Na ons bezoek ontvangt u zo snel mogelijk onze vrijblijvende offerte.

Droomt u ook van een keukenrenovatie, badkamer of huis verbouwen? Maak er nu werk van. Bel hiervoor 06-402 446 34 of stuur een e-mail

Elbertsen Totaalbouw… al uw bouwwensen onder 1 dak

© Elbertsen Totaalbouw. Alle rechten voorbehouden.
Website door DKGS Agency