Deskundig kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen? Aannemer Elbertsen Totaalbouw in  Ede/Veenendaal is dé professional. Veel huizenbezitters maken dagelijks gebruik van onze deskundigheid. Ook als u iets anders wilt dan uw gewone kozijnen kunnen wij u als geen ander van dienst zijn. Bijvoorbeeld om uw huidige kozijnen te vervangen door openslaande deuren of een schuifpui. En wat dacht u van hogere ramen van vloer tot plafond? Wat uw bouwwensen ook zijn, wij vervullen ze. Na plaatsing van uw nieuwe kozijnen, kunnen wij deze desgewenst voorzien van handige, bijpassende accessoires. Bijvoorbeeld horren, rolluiken of zonwering. In de kleur of het dessin van uw smaak.

Kozijnen vervangen en soorten

Aannemer Elbertsen Totaalbouw kan uw kozijnen leveren en plaatsen. U kunt gaan voor:

  • houten kozijnen
  • kunststof kozijnen

Houten kozijnen plaatsen

Aannemer Elbertsen plaatst elk kozijn dat u wilt. Gaat uw voorkeur uit naar houten kozijnen dan maken we die van eersteklas hardhout. Altijd met een FSC keurmerk. Voordelen van hardhouten kozijnen zijn de duurzaamheid en de karakteristieke uitstraling. Voordat we uw houten kozijnen plaatsen, voorzien we ze altijd eerst van 2 lagen grondverf.

Kunststof kozijnen plaatsen

Aannemer Elbertsen in Ede/Veenendaal is dé kozijnenspecialist. Kunststof kozijnen zijn zeer populair bij huizenbezitters. Deze kozijnen hebben tal van voordelen in vergelijking met houten en aluminium kozijnen. Zo zijn de kunststof kozijnen van Elbertsen Totaalbouw slagvast, stootvast en duurzaam, maar ook anti inbraak, weervast, onderhoudsarm en uv bestendig. Bovendien verkleuren kozijnen van dit type kunststof nauwelijks. Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in elke kleur. Met of zonder tastbare houtnerf.

Werkwijze kozijnen vervangen

Voordat wij een offerte uitbrengen, komen we graag eerst naar u toe om de situatie met eigen ogen te zien. Dat is de beste manier om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Wij doen er alles aan om samen met u tot de allerbeste oplossing te komen. Voor het plaatsen van een dakkapel kijken wij of daarvoor een vergunning nodig is. Nadat u een akkoord hebt gegeven op onze offerte regelen we alles voor u.

Ook uw kozijnen vervangen? Maak vandaag nog kennis met Elbertsen Totaalbouw aannemer Ede/Veenendaal. Bel nu 06-402 446 34 voor een vrijblijvende afspraak.

Elbertsen Totaalbouw… al uw bouwwensen onder 1 dak

© Elbertsen Totaalbouw. Alle rechten voorbehouden.
Website door DKGS Agency